Spesialist på dekk & felg

Kjøp dine dekk hos Bilhuset Bømlo! Hos oss får du eit bredt utval av dekk og felg fra kjente produsentar som har vore på det norske marknaden i fleire år. Som medlem i dekk-kjeden Dekkpartner har me både dei kjente merkevarene samt fleire gode alternativ på pris. Me fører eit bredt utval av gode dekk der me legg vekt på kvalitet, sikkerheit, komfort og god totaløkonomi. Dekk som presterer jevnt bra i dekktestane som Goodyear, Michelin, Nokian, Pirelli, Falken etc.

Dekk-og-felg-i-dunge
Michelin-logo
goodyear-logo
pirelli-logo

Topp moderne dekkverkstad

Me har heilt nytt og topp moderne dekkverkstad med godkjent teknisk utstyr og me har lang erfaring med reparasjon og omlegg av dekk. 

Vi garanterar høgt fokus på service og hos oss kan du vera sikker på at montering, balansering og anna arbeid blir utført på ein forskriftsmessig, profesjonell og trafikksikker måte.

Topp moderne dekkverksted

Bredt utval av felgar

Me har eit stort utval av felgar med populære og tidsriktig design! Uansett om du er på jakt etter klassiske, sportslege, femeika, store eller andre spesifikke felgar, kan me ganske sikkert hjelpa deg på veg. Utvalet er meget stort, så me anbefalar at du kjem innom oss for ein hyggeleg felgprat.

Me har kjente felgmerker som italienske OZ Racing, samt MSW og SPARCO motorsport-felg og fra OZ.

I tillegg forhandlar me felgar fra TSW, MAK, BEYERN, CMS, REDBOURNE, MOMO, MANDRUS, VERTINI, 

PH EDITION, TRINITY, SENTO m.fl.

Scandic og Trinity Polaris
MSW19
0